Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig ljus och modern villa med oslagbar planlösning med havsutsikt nära m - Sold

Fakta Bilder

430m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den magnifika 2-plans villan i Medelhavsstil med härlig takterrass är belägen i det exklusiva villaområdet Nova Santa Ponsa med promenadavstånd till småbåtshamnen Port Adriano och erbjuder en vidunderlig utsikt mot havet och bergskedjan i fjärran. Villan har en bostadsyta på 430 kvm omgiven av ett flertal terrasser, balkonger och en fin trädgård. Huset välkomnar med ett trevligt hallrum, ett ljust och rymligt vardagsrum, matsal, modernt, komplett utrustad kök med frukostdisk och ett förråd intill med utgång till dubbelgaraget. Vidare finns på detta plan ett vackert sovrum med sitt eget badrum (en-suite). De flesta rum har utgång till den delvis inbyggda möblerbara terrassen med fast grillplats och utomhuskök. I övervåningen ligger huvudsovrummet med badrum en-suite, ett dressingroom och en solig, privat terrass med fantastisk utsikt över trädgården, den härliga poolen och bort mot havet. Det finns ytterligare 2 sovrum, båda med badrum en-suite på detta plan. Ett trapphus leder upp till den stora takterrassen med sin otroliga utsikt åt alla håll. Denna praktfulla fastighets övriga faciliteter är golvvärme, luftkonditionering, inbyggda garderober, ett rymligt dubbelgarage och en p-plats. I omedelbar närhet finns inte mindre än 3 golfbanor att välja på. Nova Santa Ponsas badstrand, ett flertal caféer, restauranger och affärer finns i närområdet. Till Palma stad tar det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  430m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104099
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: