Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt tillfälle att förvärva fantastisk våning med havsutsikt 30 meter ifrå - Sold

Fakta Bilder

135m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Underbar och väldisponerad våning, under konstruktion, med oslagbar havsutsikt och Medelhavet bara 30m från dörren finns nu på marknaden. Våningen på 135 m2 har en välkomnande entré som tar dig vidare in i ett ljust och luftigt vardagsrum med en spektakulär utsikt över havet som även kan avnjutas från den 30m2 stora terrassen utanför. De 3 sovrummen har badrum en suite och allt materialval och utrustning i våningen är av absolut högsta kvalitet. Våningen har marmorgolv, öppen spis i vardagsrummet, AC, inbyggda gardrober, värmeslingor i golvet, garage, förråd, förberett för video- och satellitintag. Den privata anläggningen kommer bara att bestå av 20 våningar och på området finns ett stort pool- och relaxområde som är omgivet av berg och havsvikar med turkosblått vatten. Området ligger bara 2 min. från Puerto Andratx, en av Mallorcas mest attraktiva och kosmopolitiska orter, som har ett stort utbud av restauranger, kaféer, klädbutiker och en ljuvlig hamnpromenad. Palma stad ligger bara 20 min bort med bil.

 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  10300
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: