Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och välplanerad våning med en underbar havsutsikt. Stor härlig balkong - Sold

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

En härlig lägenhet med fantastisk utsikt över trädgården och havet som finns i ett av de populäraste områden Mallorcas, mittemot en fin badvik. Lägenhetens bostadsyta är på 85 kvm samt en stor altan om 40 kvm och består av stort vardagsrum med matplats, ett komplett utrustad kök, 2 sovrum och 1 badrum. Den vackra utsikten mot havet, den grönskande trädgården och härliga gemensamma poolen är något helt obetalbart. Våningen är bl.a. utrustad med eleganta marmorgolv, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt. En garageplats finns till lägenheten.

Illetas är ett mycket exklusivt bostadsområde med 2 fina badvikar, en Beach Club, ett flertal barer och restauranger helt nära. Den kända golfbanan â€Royal Bendinat†och den lyxiga yachthamnen Puerto Portals finns runt hörnet. Till Palma stad är det 7 km.

 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7072
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: