Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa i herrgårdsstil under byggnation - Sold

Fakta Bilder

318m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

En helt ny villa med 4 sovrum och 4 badrum i sk. Fincastil (herrgårdsstil) med en separat gästavdelning och vidunderlig utsikt över havet ända till Ibiza en klar dag. Villans tomt på 1011m2 ligger på en upphöjd position och har en boyta på 318m2 samt terrasser på 170m2 och en helt underbar trädgård med en mycket vacker pool. Till villan finns en inbyggd terrass med lounge och matsal samt en separat bastu. Ni anländer till denna villa via en privat uppfart. Väl inne i villan möts ni av en stor pampig entré. På detta plan finns det stora masterbedroom på hela 50m2 med ett helt fantastiskt badrum och enorm klädkammare samt en terrass med vidunderlig havsutsikt. På detta plan finns ett sovrum till med badrum ensuite, klädkammare och havsutsikt. En trappa leder er ner till nästa våning där ni finner ett stort vardagsrum med öppen spis och en anknytande vinkällare och ett mycket vackert topputrustat kök med köksö och matplats. Det finns även tvättstuga, förråd samt gäst WC på detta plan. Både vardagsrum och kök har stora glasdörrar till den delvis inbyggda terrassen utanför med utsikt över poolområde och trädgård. Vid sidan om huvudbyggnaden ligger en separat gästavdelning med 2 sovrum med inbyggda gardrober och ett badrum. Båda sovrummen har havsutsikt. Till sovrummen finns en terrass som också leder till poolområdet. Med andra ord den perfekta villan för den som har mycket gäster. Villan har andra kännetecken som golvvärme, marmorgolv, AC, Satellit TV, alarm, kamerabevakning, automatisk vattenanläggning och ett dubbelgarage. Den mycket vackra hamnen Puerto Andratx ligger bara 2 minuters bilväg bort.

 • Boyta

  318m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7011
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: