Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt villa med havsutsikt i det fashionabla Bendinat - Sold

Fakta Bilder

420m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

En underbar vacker villa som finns i ett av de mest eftersökta områden Mallorcas. Fastigheten är 1 200 kvm stor och har en bostadsyta på 420 kvm. På första våningsplan finns stor entré, WC, sällskapsrum med matplats och öppen spis, direktutgång till den härliga altanen, trädgården, den underbara swimmingpoolen samt en stor, jättefin grillplats. På andra våningen hittar man ett komplett utrustad kök, tvättstuga, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong, 2 sovrum, ett badrum, samt den stora avskilda sovrumssviten med privat badrum, liten salong och dressingroom. Högst upp i huset finns det en enrumsvåning. Detta underbara hus är bl.a. utrustad med luftkonditionering kallt, golvvärme, alarmanläggning, isolerglasfönster, en privat brunn, garage. Det finns möjlighet att installera en liten lasthiss till det övre planet. Här känner man sig hemma med en gång.

 • Boyta

  420m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2003
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: