Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt nyproducerad takvåning med vidsträckt havsutsikt vid den pittor - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Porto Cristo - Sold

Detta Penthouse under byggnation ligger i ett litet exklusivt område på ostkusten med sina romantiska badvikar, klippor och pinjeträd som erbjuder den perfekta avkopplingen. Lägenheten har öppen planlösning och är på 100 kvm plus 46 kvm terrass, bestående av trevligt hallrum som öppnar sig mot det soliga vardagsrummet med matsalsdel och till den stora terrassen med havsutsikt. Köket är funktionell och komplett utrustad, grovkök intill, 2 sovrum och 2 badrum. Utsikten från takterrassen till detta underbara penthouse är helt obetalbar. Alla materialval är av högsta klass och utrustad med bl.a. aircondition varm/kallt, isolerglasfönster och p-plats i området. I anläggningens trädgård finns en härlig gemensam pool. Till närmaste badstrand är det endast 200 m. Till Cala Millor och Porto Cristo med restauranger, caféer och affärer är det ca 10 minuter med bilen och till Palma stad och flygplatsen är det 70 km

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104082
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: