Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i Costa den Blanes - Sold

Fakta Bilder

390m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Denna villa ligger i det populära området Costa den Blanes och har en underbar utsikt över det mallorcinska landskapet och Medelhavet. Detta vackra hem ligger har en markyta på 1.250kvm och har flera terrasser, en pool med ett poolhus, BBQ och matsal. Huset har en boyta på 390kvm och är uppdelat på två plan. På entré våningen finns det ett stort och härligt vardagsrum, en gäst toalett, ett sovrum med en-suite badrum och ett kök som är fullt utrustat. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot terrassen som har en underbar havsutsikt. På nedre planet finns ytterligare ett vardagsrum, två sovrum med badrum och utgång till pool området och sol terrass, ett extra sovrum, en sauna och gym. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, två glas fönster, centralvärme med olja och ett dubbelt garage. Costa den Blanes ligger väldigt nära till den populära hamnen Puerto Portals med många enastående restauranger, barer och butiker. Huvudstaden Plama ligger ungefär 10 minuter i en bil ifrån.

 • Boyta

  390m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7102
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: