Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mycket modern egendom i exklusivt läge

Fakta Bilder

800m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Den minimalistiska och mycket stiliga villan ligger i Es Cubells bukten, ett av de mest eftersökta områden på Ibiza och njuter av en drömlik panoramablick över landskapet och havet. Egendomens totala tomtyta är på 2.587 kvm med en generös bostadsyta om ca 800 kvm, diverse både öppna och överbyggda solterrasser, en fantastisk swimmingpool och allt är omgiven av en underbar trädgårdsanläggning. Villan innehåller en rymlig salong/matsal, ett komplett utrustat kök samt sex sovrum och sju badrum. Ibiza stad med dess talrika restauranger, barer och shoppingsmöjligheter är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  800m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1364
 • Badrum

  7
 • Pris

  6 771 323 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: