Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxig villa med underbar panoramana havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

530m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna eleganta villa i Nova Santa Ponsa var nyligen helt renoverad. Hela området har en underbar utsikt över Medelhavet och Malgrat öarna. Fastigheten har en tomt yta på 1268kvm och villan är konstruerad på cirka 530kvm med flera öppna och skyddade terrasser, en fantastisk salt vatten pool och en välvårdad palmträd trädgård. Villan är byggd på två plan, på entré planen finns ett öppet och härligt vardagsrum med matsal, eldstad och en bodega. På samma våning finns ett välutrustat kök och ett sovrum med en-suite badrum. Nästan alla rum på denna våning öppnar upp till en underbar sol terrass och pool område. På ovanvåningen ligger tre sovrum, två med ”walk in” garderob och stort en-suit badrum, och ett med tillhörande en-suite badrum. Alla tre sovrum har tillgång till terrassen med havsutsikt. En våning högre upp finner vi en härlig tak terrass med underbart vacker panorama havsutsikt och två förråd. Övriga faciliteter och utrustning av lyxfastigheten är luftkonditionering varm/kallt, central värme, golvvärme, dubbla fönster, video intercom, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelt garage. Fastigheten är väldigt nära till tre olika golf banor i Santa Ponsa och bara några minuter till stranden och den populära marinan Port Adriano som erbjuder exklusiv shopping och många populära restauranger.

 • Boyta

  530m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  A2706
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: