Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk fastighet i San Agustin

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Ibiza Town

Denna underbara fastighet som består av två separata byggnader och ligger i en av Medelhavets pärla, San Agustin, ett av dom mest populära områdena på Ibiza. Fastigheten har en tomt på 2.000kvm och huset är byggt på 200kvm. Villan har flera terrasser med valmöjlighet för både sol och skugga, med flera härliga ”lounge” områden, en fantastisk pool och en underbar organisk grönsaks trädgård. Dessa två villor har flera sällskapsrum, ett härligt kök och tre sovrum med tre badrum. Fastigheten ligger väldigt nära till flera olika mysiga stränder på västkusten så som Cala Bassa och Cala Comte.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  1445
 • Badrum

  3
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: