Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med utsikt över havet i exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

499m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den moderna och mycket stilfull designade villan har helt nyligen totalrenoverats med endast de bästa materialval och mycket hög kvalitetstänk. Fastigheten finns i Nova Santa Ponsa på en tomt om ca 1050 kvm och bjuder på en hänförande utsikt över havet. Villans boyta är på 499 kvm fördelade på en spatiös salong och matsal med öppen spis, ett komplett inredd modernt kök, fyra sovrum och fyra badrum samt ett gäst-wc. Det finns ett flertal underbara terrasser och uteplatser, både med och utan tak, en fantastisk uppvärmd saltvattenpool och allt är omgiven av vackert anlagd trädgård. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, video intercom, alarmanläggning, rörelsedetektorer, automatiskt bevattningssystem samt ett garage för två till tre fordon och ett flertal p-platser ute. Santa Ponsa med en mångfald restauranger, barer och butiker, den nya flotta marinan Port Adriano och inte mindre än tre golfbanor, finns i närområdet.

 • Boyta

  499m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104230
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: