Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker fastighet med havsutsikt i exklusivt område - Sold

Fakta Bilder

700m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna vackra villa med sydväst läge har en underbar panorama utsikt över Mallorcas landskap, Bendinat slott och havet. Bendinat är ett av de mest eftertraktade områdena på Mallorca och denna villan ligger på en mark av 1238 kvm, och är byggd på en yta av 700 kvm. Fastigheten har ett flertal terrasser på 115 kvm, en underbar väl vårdad trädgård och en swimmingpool. Villan är uppdelad på tre plan. På entré plan finns ett rymligt vardagsrum och matsal med en eldstad som öppnar upp till en härlig sol terrass, trädgården och poolen. På denna våning ligger även ett fullt utrustat kök, en gäst toalett och ett sovrum med privat badrum. På övervåning ligger ett stort sovrum men privat badrum och ”walk-in” garderob. Här finns även tre till sovrum som alla har egna badrum. På nedersta våningen finns ett sovrum med ett badrum och terrass och ett gym. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kall, central värme, undergolvs värme, video intercom, alarm system, automatisk trädgårds bevattnings system och ett garage för tre bilar och extra parkerings platser.

 • Boyta

  700m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2713
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: