Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik designervilla med havsutsikt under byggnation i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

356m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna lyxiga designer-villan i söderläge med fantastisk havs- och bergsutsikt byggs för närvarande i Nova Santa Ponsa på en tomt om ca 1217 kvm med ett konstruerat område av ca 356 kvm, ett källarplan om ca 137 kvm, en underbar takterrass, flera sköna uteplatser och terrasser i alla väderstreck, en stor saltvattenpool samt en snygg trädgårdsanläggning. Villans två våningsplan innehåller i entréplan en stor salong med matplats, ett öppet komplett utrustat elegant ”Birgit Müller” kök samt huvudsovrummet med badrum en suite och walk-in-closet. Alla rum öppnar upp mot de vackra terrasserna med olika lounger och poolen. På detta våningsplan finns ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt en gästtoalett. Den nedre våningen finns två sovrum med privata badrum en suite och en mysig sitthörna. I källarplan ligger garaget med plats för tre fordon. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket eleganta hem erbjuder är bl.a. golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, video-intercom samt ett automatiskt bevattningssystem för trädgården. Bostaden ligger nära tre golfbanor i Santa Ponsa och bara minuter från stranden och den lyxiga marinan Port Adriano. Inflyttning beräknas till april 2016.

 • Boyta

  356m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2758
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: