Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Medelhavsstil med havsutsikt och eftersökt läge - Sold

Fakta Bilder

355m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den underbara villan i sydostläge ligger i Nova Santa Ponsa och njuter av en drömlik blick över landskapet och det öppna havet. Fastighetens tomtareal är på 1.382 kvm, bostadsytan är 355 kvm med diverse både öppna och överbyggda terrasser, en fantastisk infinity-pool samt en välvårdad trädgårdsanläggning. Villans två våningsplan fördelas enligt följande: i entréplan finns det mycket rymliga vardagsrummet och matsalen, ett komplett utrustat kök, grovkök intill, gäst-wc samt huvudsovrummet med dressingroom, badrum en suite och jacuzzi. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot solterrasserna, grillområdet och poolen. En trappa upp ligger ett sovrum med badrum en suite och walk-in-closet. Ytterliggare en trappa upp finns två sovrum till som båda har en privat havsutsikts-terrass men får samsas om ett stort badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta exklusiva hem erbjuder är luftkondtionering varm/kallt, golvvärme, uppvärmning med olja och solceller, isolerglas, video intercom samt ett garage. Bostaden ligger helt nära de tre golfbanor i Santa Ponsa, underbara sandstränder och den lyxiga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  355m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7108
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: