Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk våning med stora solterrasser och enastående fri sikt över hav o - Sold

Fakta Bilder

350m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med helt fri och ostörd utsikt över havet och den idylliska badviken ligger detta eleganta hem lugnt och ändå centralt i Illetas. Våningen är på ca 350 kvm med underbara stora terrasser både med och utan tak på sammantaget ca 300 kvm. Bostaden innehåller ett rymligt och ljust vardagsrum med matplats och med access till den fabulösa terrassen med utsikt över havet, tre sovrum och tre badrum samt ett kök. Lägenheten är i behov av renovering. Orten Illetas är ett av de mest efterfrågade bostadsområden på Mallorca, mycket p.g.a. närheten till den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan av Puerto Portals och Palma stad.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104237
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: