Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drømmeaktig rekkehus i topp beliggenhet med flott panoramautsikt over fjell - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Intill den exklusiva golfbanan Camp de Mar ligger detta trevliga radhus i 2 plan med en bostadsyta på 110 kvm, bestående av ett rymligt vardagsrum med öppen spis och matplats, ett fullt utrustad modernt kök, 2 sovrum med varsitt badrum en-suite samt ett gäst-wc. Radhuset är förutom 3 solterrasser (2 i entréplan och en stor på övre plan) utrustad med luftkonditionering varm/kallt och en p-plats. I det attraktiva bostadskomplexet finns en underbar vacker trädgårdsanläggning och en stor utomhuspool. Camp de Mar är ett exklusivt område med härlig vit sandstrand, kristallklart vatten, elegant golfbana, ett 5-stjärnigt hotell samt ett flertal barer och restauranger och ligger helt nära det pittoreska Puerto Andratx. Till Palma stad åker man på 20 minuter på fin motorväg.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2059
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: