Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande villa med toppenläge intill golfbanan - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Ett bedårande charmigt hus med härligt läge, omgiven av en grönskande tropisk trädgård belägen alldeles intill Santa Ponsas golfbanan. Tomtarealen är 750 kvm, bostadsytan 150 kvm med både öppna och inbyggda uteplatser på tillsammans ca70 kvm. Tvåvåningsvillan omfattar i entréplan ett ljust och rymligt sällskapsrum med öppen spis, matsal, ett komplett utrustad kök med grovkök intill, samt ett sovrum med badrum en-suite. Från närapå samtliga rum når man uteplatser, den mysiga trädgården och poolområdet. På övervåningen finns 2 sovrum med badrum en-suite, båda med utgång till en stor solterrass. Maskinrummet ligger i källaren. Huset är mycket komfortabel och bl.a. utrustad med luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster, det finns en liten innergård, jacuzzi, automatisk bevattning av trädgården, egen pool, säkerhetstjänst dygnet runt, samt en carport. I området finns också en stor gemensam utomhuspool. Läget är helt perfekt för golfälskare med en av Santa Ponsas 3 golfbanor alldeles intill huset. Till en mysig badstrand och småbåtshamnen Port Adriano är det heller inte långt att åka.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2151
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: