Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fräsch och luftig genomgående lägenhet ovanför Port Adrianos båthamn. - Sold

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna ljusa och mysiga lägenhet med sin fantastiska trädgård och täckta solterrass, ligger i ett vackert Medelhavsområde i Port Adriano, nära Santa Ponsa. Lägenheten har en boyta på 90 kvm, en trädgård på 60 kvm och en terrass på 15 kvm. Boytan är uppdelad på ett rymligt vardagsrum med plats för matplats, ett fullt utrustat kök, två sovrum varav ett med badrum en suite, ytterligare ett badrum och två förråd. Från vardagsrummet kommer man ut till terrassen och den färgstarka, exotiska trädgården. I denna eleganta lägenhet finns luftkonditionering (varm och kall), marmorgolv, dubbelglasade fönster, säkerhetslarm och en parkeringsplats i garage under mark. Detta härliga område har två stora pooler belägna mitt i en subtropisk trädgård, en squash bana, ett gym och en bastu. Poolområdet bjuder även på en magnifik utsikt över havet. Port Adrianos fina båthamn och lilla strand ligger bara ett stenkast bort. I närområdet finns tre golfbanor och flera stränder, Santa Ponsa med sina affärer och restauranger ligger bara fem min bort med bil och Palma stad når man med bil på 15 min.

 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2073
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: