Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Generös 2-plansvilla med havsutsikt i Medelhavsinspirerad stil - Sold

Fakta Bilder

330m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

En underbar villa i 2 plan med en bostadsyta om 330 kvm på en 1100 kvm stor tomt. I övre plan finns ett ljust och mysigt vardagsrum med pelare och öppen spis, fullt utrustad modernt kök i amerikansk stil, ett kontorsrum, en sovrumssvit (badrum intrigerad), grovkök och 2 förråd. I nedre planet finns 3 välskötta sovrum, ett av dessa är en sovrumssvit, ytterligare ett badrum, gästtoalett samt ett allrum. Villan har ett modernt snitt, men är ändå mycket hemtrevlig. Huset är utrustad med isolerglasfönster, oljeledning, golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, terrakottagolv, alarmanläggning, SAT-TV, reningsverk för dricksvatten, härliga terrasser, en uppvärmningsbar utomhuspool. Trädgården har ett automatisk bevattningssystem. Detta härliga hem med mycket atmosfär ligger på en sluttning i sydläge i ett mycket omtyckt bostadsområde ovanför Santa Ponsa med strålande havs- och panoramablick.

 • Boyta

  330m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5042
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: