Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lyxvåning gränsande till Royal Bendinats golfbanan - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den mycket eleganta lägenheten är något för salta golfentusiaster med strålande blick över Bendinats golfbanan och har en bostadsyta på 110 kvm bestående av en elegant entré, stort och ljust vardagsrum med öppen spis, matplats och med utgång till den 12 kvm stora terrassen, ett komplett utrustad öppet kök med ett förråd intill. 1 rymligt sovrum med eget privat badrum bredvid och 1 sovrum med separat badrum. All inredningsmaterial är av högsta kvalitet med bl.a. mycket vackra marmorgolv, individuell reglerbar luftkonditionering i samtliga rum, ljuvlig italiensk marmor i badrummen samt en p-plats.

Denna underbara våning finns i en liten exklusiv anläggning med inte mindre än 3 fantastiska swimmingpooler som är omgivna av en underbar grönskande trädgård i ett av de bästa och mest omtyckte bostadsområden nära Palma stad. På gångavstånd finns shoppingcenter, restauranger och caféer. Det mondäna Puerto Portals med sin exklusiva yachthamn är bara 5 bilminuter bort.Ett flertal badstränder finns i närheten. Palma stad når man på 10 minuter.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7099
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: