Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med härlig ”Fincakänsla” och all komfort på bästa läge med marina och - Sold

Fakta Bilder

450m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta är en fantastisk villa med en härlig Finca känsla som ligger i det exklusiva Nova Santa Ponsa. Villan ligger på en stor solig tomt på hela 1600m2 med sol från tidig morgonsol till sen kväll. Villan är mycket stor och rymlig på hela 450m2 boyta och fördelar sig som följer: På entréplan finner ni det stora vardagsrummet med en öppen spis och tillhörande matsal ett stort luftigt kök med ett grovkök som kan nås från utsidan. Väl inne i entrén möts ni också av en mycket vacker inglasad innergård som ger en rustik känsla som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. På entréplan ett sovrum med ett inglasat rum som kan användas som kontor och till detta sovrum finns även ett stort badrum och klädkammare. Från vardagsrum, matsal och kök kan ni gå direkt ut till den gröna lummiga trädgården, poolområdet och runt hela huset finner ni delvis inbyggda terrasser med vackra träbjälkar som är perfekta för umgänge med familjen eller vänner. Terrassen som ligger i anknytning till köket har ett BBQkök och stor matplats utomhus. På andra våningen finner ni masterbedroom med tillhörande badrum, klädkammare och en stor solig terrass som vetter ut över trädgården och poolområdet. På detta plan ligger ett tredje dubbelsovrum med badrum ensuite och i en separat vinge ovanför garaget finns det 4:e sovrummet med tillhörande badrum. Andra kännetecken för denna vackra villa är dubbla fönster glas, golvvärme och inbyggd AC, poolen är med saltvatten och huset har vattenreningssystem. Fastigheten ligger i ett det mycket lugna och exklusiva Nova Santa Ponsa med 3 golfbanor runt hörnet, den fina marinan Puerto Adriano och Plamastad ligger bara 15 minuter bort.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7090
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: