Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande lantlig villa i Finca-stil med underbar utsikt över landskapet - Sold

Fakta Bilder

330m2 4 Sovrum i Calvia - Sold

Omgiven av vacker natur på ett tomtareal om 7000 kvm finns detta rymliga hus i lantlig stil, med rogivande utsikt över det gröna landskapet och ända bort till bergen i Calvia, ett härligt ställe för en familj. Boytan är på 330 kvm fördelad enligt följande: på första plan finns det stora sällskapsrummet med matsalsdel och en mysig öppen spis, ett komplett utrustad kök samt ett sovrum med badrum en-suite. Utgång till den delvis inbyggda terrassen och mot poolområdet på detta plan från närapå samtliga rum. På andra våningen ligger det stora dubbelsovrummet med badrum en-suite och en solig privat terrass med hänförande utsikt. En trappa leder ner till det undre våningsplanet med ytterligare 2 sovrum, båda med badrum en-suite. Detta mysiga hem är omgiven av ca 200 kvm terrasser i flera väderstreck och har en mycket välkött trädgård med en fast grillplats. Fastigheten inkluderar även en inhägnad paddock med två stallplatser. Villan har centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv och 4 p-platser.

Från centralorten Calvia är det endast ca 10 bilminuter till ett flertal badstränder, golfbanor och den eleganta yachthamnen Puerto Portals med restauranger, barer, caféer och shopping. Palma stad når man på 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  330m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  301219
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: