Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt villa med stor härlig trädgård samt takterrass med strålande vy mot - Sold

Fakta Bilder

166m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta eleganta radhus med stor takterrass och privat trädgårdstäppa finns alldeles intill den kunglige golfbanan i ett litet och mycket välskött bostadskomplex i den eftertraktade orten Bendinat. Huset är 166 kvm stor med flera uteplatser på tillsammans 51 kvm. På bottenplan ligger den soliga salongen med matplats, öppen spis och med utgång till den delvis inbyggda terrassen och trädgården, ett funktionellt och komplett utrustad kök, ett grovkök och ett gäst-wc. På första våningsplanet ligger 2 sovrum med varsitt eget badrum. Ett av sovrummen har sin egen lilla privata terrass. Ytterligare en trappa upp ligger 2 sovrum som samsas om ett badrum. Också här har ett sovrum utgång till en terrass. Härifrån leder en spiraltrappa upp till den fantastiska takterrassen med murad grillplats. Utsikten mot golfbanan och ända bort mot Palma Nova är helt fantastisk. Husets inredningsmaterial är stilsäker och av högsta kvalitet som bl.a. marmorgolv i alla rum, marmor i badrummen, luftkonditionering varm/kallt och fina smidesarbeten. En p-plats tillhör huset. Det exklusiva lilla bostadskomplexet är inbäddad i en underbar grönskande trädgård med 3 fina gemensamma utomhuspooler. På gångavstånd finns mataffär, restauranger och caféer. Den eleganta yachthamnen Puerto Portals med många fina restauranger, barer, exklusiva butiker och ett flertal vackra sandstränder ligger i närheten. Till Palma stad är det ca 10 minuters bilresa.

 • Boyta

  166m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2128
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: