Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus på första linjen med panorama vyer över havet - Sold

Fakta Bilder

220m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Magnifik villa med egen pool och trädgård ligger i ett mycket exklusivt och eftersökt område på första linjen mot havet i det exklusiva Nova Santa Ponsa. Villans boyta är på 220m2 och är mycket bra disponerad med 3 stora dubbelsovrum och tillhörande 3 badrum ensuite som ligger på övervåningen. Här finns också ett loft som är inrett som ett kontor. Från samtliga rum har man en strålande havsutsikt. På entréplan finns ett ljust elegant sällskapsrum med öppen spis och matsalsdel. Höga dörrpartier leder ut till den delvis inbyggda terrassen varifrån man har en enastående utsikt över poolområdet och havet. Ett komplett utrustad â€amerikansk†kök. Ni har även en gästtoalett och utrymme för att hänga ytterkläder på detta plan. Villan ligger i ett så kallat â€gated Community†med bevakning 24timmar om dygnet och villans position är ett av de bästa då den ligger mycket privat. Till huset har ni ett inbyggt garage. I hela huset finns varm och kall AC och i badrummen finns element. Nova Santa Ponsa är ett mycket attraktivt område med flera golfbanor i närheten, marinor, affärer och restauranger finns också inom gångavstånd. Detta är en möjlighet att förvärva ett mycket attraktivt hus i ett eftertraktad område.

 • Boyta

  220m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7075
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: