Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslått villa i moderne stil, omgitt av en vakker subtropisk hage med et - Sold

Fakta Bilder

220m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna attraktiva och mycket stilfullt inredda villan ligger i ett lugnt och mycket eftertraktat område i Nova Santa Ponsa. Fastighetens tomtareal är 1 200 kvm, varav bostadsytan är på 220 kvm. Flera terrasser både med (80 kvm) och utan tak(130 kvm) för både sol och skugga, en mycket kärleksfull anlagd grönskande trädgård och en ovanlig utformad swimmingpool är några finesser i detta eleganta boende. Villans två våningsplan är fördelade enligt följande: på entréplan finns en rymlig och ljus salong/matsal med öppen spis och utgång till det magnifika poolområdet och de sköna solterrasser, ett komplett mycket flott utrustad kök i öppen planlösning samt ett sovrum med badrum en-suite. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en-suite och privat terrass samt ytterligare ett sovrum med sitt eget badrum en suite. Från den magnifika stora takterrassen är utsikten över det mallorquinska landskapet helt bedårande. I källarplan finns ett mycket stort garage där ca fem bilar får plats. Dessutom finns det planer för inredning av ett gym. Övriga faciliteter är bl.a. en liten innergård, centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster och ett automatiskt bevattningssystem för trädgården. Fastigheten är belägen i nära anslutning till de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från flera vackra sandstränder och den trevliga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  220m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5125
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: