Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Här bor ni direkt vid havet. Njut av en underbar havsutsikt från en härlig - Sold

Fakta Bilder

140m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

På absolut toppläge direkt vid havet finner ni detta luxuösa hem i 2 plan i ett förtjusande litet bostadskomplex med en fantastisk stor utomhuspool i Nova Santa Ponsa. Bostadsytan är 140 kvm och har 2 härliga terrasser på tillsammans 60 kvm. På första plan ligger det stora vardagsrummet med matplats och öppen spis samt utgång till den inbyggda terrassen, ett komplett utrustad kök, tvättstuga, 2 sovrum, 2 badrum och ett gäst-wc. På övre plan finns huvudsovrummet med klädkammare och badrum en-suite, ytterligare ett sovrum och ett litet allrum med utgång till en liten terrass där det finns en fast grillplats. Denna eleganta våning har mycket hög standard med smakfulla inredningsdetaljer som trägolv, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster. En p-plats tillhör våningen. Några trappsteg leder ner till havet. Orten Santa Ponsa har en välskött strand som är ca 550m lång med finkornig sand med pinjeträd som skänker behaglig skugga under de varmaste månaderna. Vattnet är klart och det är relativt långgrunt. Här finns många affärer, restauranger och barer. Två yachthamnar och 3 golfbanor finns i närområdet. Till huvudstaden Palma tar det ca 20 minuter med bil.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2077
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: