Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Flotte leilighet i krevde bolig med flott solterrasse - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta charmerande appartement finns i ett vackert residens med stort gemensamt poolområde och en välkött och innovativ trädgårdsanläggning i Nova Santa Ponsa. Våningens boarea är 100 kvm med en täckt terrass på 18 kvm och omfattar en ljus och luftig salong med matplats samt utgång till den underbara terrassen, köket är komplett utrustat med både diskmaskin och mikro, masterbedroom med badrum en-suite samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Våningens övriga faciliteter är bl.a. elvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en p-plats i källarplan. I närområdet finns den trevliga marinan Port Adriano med mysiga restauranger och barer samt inte mindre än de 3 golfbanor av Santa Ponsa.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2382
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: