Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trivsam våning i exklusivt område med vidsträckt utsikt över havet i Costa - Sold

Fakta Bilder

75m2 2 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

I Costa den Blanes, ett av Mallorcas finaste områden på syvästkusten finns den mycket trevliga våningen på 75 kvm bostadsyta med en fin 10 kvm stor solig balkong. Lägenheten består av ett generöst vardagsrum med mysig öppen spis, ett komplett utrustad kök med matplats, 2 sovrum och 2 badrum. I våningen finns luftkonditionering varm/kallt och elektriska värmeelement i sovrummen. Lägenheten finns i ett vackert bostadskomplex med en härlig grönskande gemensam trädgård och grillplats.

Den eleganta marinan Puerto Portals med fina restauranger, barer, exklusiva butiker och med en sandstrand ligger helt nära. Ett flertal golfbanor finns också i närområdet. Till Palma stad är det ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  75m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2042
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: