Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös våning med takterrass i förstklassig läge med vidsträckt panoramavy - Sold

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

I detta underbara penthouse njuter man av en strålande panoramautsikt över Medelhavet ända bort till Palma stad och som finns i ett privat och mycket exklusivt bostadskomplex med bara 8 lägenheter i Cala Vinyas. Bostadsytan är på 130 kvm med 2 stora solterrasser och en takterrass på sammantaget 200 kvm, fördelat enligt följande: mysig vardagsrum med öppen spis, separat matplats med utgång till en av terrasserna, 3 sovrum, varav huvudsovrummet förfogar över en egen terrass, 2 badrum, ett komplett utrustad modernt kök samt ett grovkök. Samtliga rum är utrustade med parkettgolv, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme och isolerglasfönster. I detta fridfulla komplexet finns en gemensam utomhuspool och en mycket vackert anlagd trädgård. P-platsen ligger intill huset. Den eleganta våningen är inte bara ett bra investeringsobjekt utan lämpar sig mycket väl som bostad för åretruntboende. Närheten till två underbara stränder och Puerto Portals fritidshamn med dess utbud av utsökta restauranger, barer och butiker, staden Palma (20 minuters bilfärd), ger sammantaget ett boende med stor livskvalitet!

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2049
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: