Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lyxvåning med storslagen utsikt över havet och Malgratön - Sold

Fakta Bilder

130m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med ett närmast oslagbart läge alldeles invid havet finns denna underbara våning i ett exklusivt bostadskomplex i det trevliga Santa Ponsa. Lägenhetens bostadsyta är på 130 kvm med en härlig uteplats på 24 kvm och omfattar: rymligt vardagsrum med matplats, öppen spis och med utgång till den härliga solterrassen med havsutsikt, ett komplett utrustad öppet kök, 1 huvudsovrum med badrum en-suite, också här med fin havsutsikt, ytterligare 2 sovrum med gemensamt badrum. I våningen finns dessutom ett sovrum och badrum en-suite med egen ingång, vilket är idealiskt när man får gäster. Lägenheten är mycket komfortabel med bl.a. luftkonditionering varm/kallt, terrakottagolv och isolerglasfönster. En p-plats finns intill huset. I det attraktiva bostadskomplexet finns dessutom en stor gemensam pool med fina grönområden. Orten Santa Ponsa har en välskött strand som är ca 550m lång med finkornig sand med pinjeträd som skänker behaglig skugga under de varmaste månaderna. Vattnet är klart och det är relativt långgrunt. Här finns många affärer, restauranger och barer. Två yachthamnar och 3 golfbanor finns i närområdet. Till huvudstaden Palma tar det ca 20 minuter med bil.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  90036
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: