Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk havutsikt residens med hoved-og gjestgiveri omgitt av en vakker - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till en mycket trevlig familjevilla med fyra sovrum. Generös sällskapsdel, öppna spisar, stort poolområde, carport, garage. Detta praktfulla hus med separat gäststuga finns i ett familjevänligt och eftertraktat område i Nova Santa Ponsa. Den 1 045 kvm stora tomten är omgiven av en vacker palmträdgård, har en underbar uppvärmningsbar swimmingpool, ett flertal terrasser och uteplatser både med och utan tak på 120 kvm inalles. Husets två våningsplan är på 300 kvm och omfattar i entréplan: en spatiös salong med öppen spis, matsal, ett mycket modernt och komplett utrustad kök i öppen planlösning, förråd intill, ett sovrum med badrum en-suite och ett gäst-wc. Nästan alla rum leder ut till solterrasser och poolområdet. På övervåningen finns ytterligare två sovrum med egna badrum en-suite och med en liten privat balkong. Det separata gästhuset är inredd med ett sovrum och ett badrum. Detta vackra hem med egen karaktär och atmosfär är bl.a. försedd med centralvärme (oljeeldning), luftkonditionering varm/kallt, solceller, tvåglasfönster, larmsystem, automatiskt bevattningssystem, en patio och ett dubbelgarage. Det är hög klass på valet av material, stengolv och infälld belysning i väggar och tak. Fastigheten ligger i direkt anslutning till de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från strand och den trevliga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5127
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: