Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant penthouse i frontlinjen beliggenhet med utmerket tak terrasse og fa - Sold

Fakta Bilder

69m2 2 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

Med ett fantastiskt läge kan vi idag erbjuda en ljus lägenhet med takterrass i ett vackert och lugnt beläget residens alldeles intill havet i Cala Vinyas med en härlig subtropisk trädgård, en underbar gemensam swimmingpool samt en privat utgång till havet och morgondoppet. Våningens 69 kvm fördelas på ett ljust vardagsrum med matplats och med utgång till den 34 kvm stora inbyggda terrassen, ett komplett utrustat öppet kök mot vardagsrummet samt 2 sovrum, båda med egna badrum en suite. Från terrassen leder en trappa upp till den fabulösa 90 kvm stora takterrassen. Här uppe finns ett utomhuskök, en jacuzzi och inte minst, den spektakulära havsutsikten. Övriga faciliteter av detta trevliga hem är bl.a. elektriska element, luftkonditionering varm/kallt, ett förråd och en p-plats. Tack vare det excellenta läget tar det bara minuter till två sköna stränder och till småbåtshamnen av Puerto Portals, som med sina imponerande yachter, flotta butiker och gourmetrestauranger är ett lockande utflyktsmål. Till huvudstaden Palma åker man på endast 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  69m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  4099
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: