Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv våning med magnifik solterrass intill Bendinats golfbana - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta eleganta appartement finns i ett lugnt och mycket välkött bostadskomplex med 3 fantastiska gemensamma utomhuspooler i det eftertraktade Bendinat och med en fin utsikt mot landskapet och den kungliga golfbanan. Våningens bostadsyta är 110 kvm med en stor solterrass på ca 25 kvm och består av ett spatiöst vardagsrum med en mycket modern utformad mys- och matplatshörna, ett komplett utrustad kök med grovkök intill, 3 sovrum, 2 badrum, varav huvudsovrummets badrum är en-suite och ytterst stilfullt designad. Den förtjusande möblerbara solterrassen är som ett andra vardagsrum och kan nås från flera rum. Alla inredningsmaterial av detta vackra hem är av hög kvalitet och inkluderar marmorgolv, luftkonditionering varm/kallt, SAT-TV, 2 kassaskåp och p-platser. Den eleganta yachthamnen Puerto Portals med många fina restauranger, barer, butiker och ett flertal vackra sandstränder ligger i närheten. Till Palma stad är det ca 10 minuters bilresa.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2103
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: