Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent våning med havsutsikt underbar solterrass och balkong i nyproduce - Sold

Fakta Bilder

75m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Med hela havet framför sig ligger denna eleganta våning med en bostadsyta på 75,45 kvm, en solig terrass på 13,72 kvm samt en balkong på 4,01 kvm. Bostaden består av stort trevligt vardagsrum med matplats och med utgång till den fina solterrassen, komplett utrustad kök, grovkök, 2 sovrum, 2 badrum varav huvudsovrummets badrum är en-suite med balkongen utanför. Mallorca Luxury Estate erbjuder ett unikt tillfälle att redan nu förvärva en exklusiv våning i ett förstklassigt och mycket modernt utformad bostadsområde i Camp de Mar. Bostäderna kommer förmodligen att vara inflyttningsklara i april 2009 och består av ett flertal 3-våningsbyggnader med 6 lägenheter i varje. Byggnaderna ligger inbäddade i en mycket fin trädgårdsanläggning med swimmingpool som är gemensam för invånarna. Samtliga lägenheter uppförs i mycket hög bygg- och inredningskvalitet och förses bl.a. med isolerglasfönster, värme- och kylsystem med värmepump. En garageplats och ett förråd tillhör varje lägenhet. Camp de Mar är en exklusiv resort med en fin vit sandstrand, kristallklart vatten, en mycket vacker golfbana och ett flertal restauranger och barer. Det pittoreska Puerto Andtrax med sin trevliga småbåtshamn, bra restauranger, barer och shopping ligger helt nära. Till Palma stad åker man på 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  75m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2093
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: