Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nydelig Middelhavet bolig med drømmeaktig panoramautsikt over Malgrat øyer - Sold

Fakta Bilder

400m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med underbar arkitektur, uteplatser, swimmingpool, färgstark trädgård och inte minst den makalösa öppna sikten mot havet vågar vi påstå att detta storslagna hem är så nära ett drömboende man kan komma. Tomten är på 1 098 kvm och villan som finns i Nova Santa Ponsa, är sydväst orienterad och har 400 kvm boyta, härliga terrasser, både med och utan tak på tillsammans 200 kvm, ett fantastiskt poolområde och praktiskt grillplats under tak. Villan innehåller i entréplan: komplett utrustat kök med angränsande grovkök, matsal, arbetsrum, separat badrum, duschrum och tre sovrum, alla med utgång till terrassen med havsutsikt och till poolområdet. En trappa upp finns den rymliga salongen med matplatsen och den mysiga öppna spisen. Stora glaspartier öppnar upp mot en skön utsiktsterrass. Här uppe finns också ett gäst-wc samt ett galleri som leder till masterbedroom med elegant badrum en-suite. I bottenvåningen ligger ett gym, förråd, ett badrum och garaget med plats för fyra fordon. Huset är mycket komfortabel med exklusiva materialval, både inne och ute och är bl.a. utrustat med centralvärme (olja), luftkonditionering var/kallt, 2-glasfönster, jacuzzi samt automatiskt bevattningssystem för trädgården. I närområdet finns Santa Ponsas 3 golfbanor, sandstränder och marinan Port Adriano.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2468
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: