Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppenfin takvåning med spektakulär havsutsikt i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna mycket eleganta takvåning med stor solterrass varifrån utsikten mot Puerto Andratx småbåtshamn och havet är betagande, är mycket ljus med stora fönster- och dörrpartier, har en bostadsyta på 95 kvm och fina terrasser både med och utan tak på tillsammans 60 kvm och består av ett rymligt och mycket ljust vardagsrum med matsalsdel och med utgång till den stora solterrassen, köket är fräscht och fullt utrustad och är öppet mot matsalsdelen, 2 sovrum, 2 badrum samt ett arbetsrum. All inredningsmaterial är av hög kvalitet och mycket stilsäker design. Det finns luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster och en p-plats. I det mycket välskötta bostadskomplexet finns en gemensam stor utomhuspool som är omgiven av en färgstark och mysig trädgårdsanläggning. Läget är helt perfekt med promenadavstånd till Puerto Andratx småbåtshamn, fina restauranger, barer och exklusiva butiker. Det är också nära till ett flertal golfbanor och till Palma stad är det inte mer än 30 minuters bilfärd.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2132
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: