Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant havsutsikt bostad med fantastisk utsikt över Ibiza stad och havet

Fakta Bilder

614m2 5 Sovrum i Ibiza Town

Denna imponerande lyxiga natursten villa i lantlig stil ligger på en kulle nära Ibiza stad och har en fantastisk utsikt över gamla stan och det öppna havet till Formentera. Beläget på en tomt på ca. 1600m2, har villan en boyta på ca. 614m2, flera öppna och täckta terrasser, ett sommarkök med grillplats, en fantastisk stor pool, gästlägenheter kommer att byggas på en tomt på ca. 1570m2 nära Ibiza stad och Jesus och har en drömlik utsikt över det underbara landskapet och det öppna havet. Den boyta av villan kommer att vara ca. 570m2. Dessutom har bostaden flera öppna och täckta terrasser på ca. 201m2, en fantastisk pool på ca. 66m2, en Zen pool på ca. 32m2, magnifika chill out områden samt en välskött trädgård. Villan kommer att byggas på högsta standard och det kommer endast att använda material av hög kvalitet. I vardagsrummet kommer att delas upp i en rymlig vardagsrum och matsal, ett fullt utrustat utformning kök samt sex sovrum och sex badrum. Dessutom sovrummet kommer att utrustas med en utomhusjacuzzi och en privat pool. De faciliteter av denna villa bl.a. luftkonditionering, uteservering, natursten väggar, öppen spis, Bullhaup kök, regndusch samt flera parkerings talet. Ibiza stad med sina olika restauranger, barer och butiker är ca. en 10 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  614m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  1340
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 016 306,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: