Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mycket modern och elegant villa med fantastisk utsikt högt över havet - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den helt nyligen färdigställda eleganta lyxvillan ligger på en 1 010 kvm stor tomt på en sluttning med en sagolik utsikt över hav och land i det eftertraktade Puerto Andratx. Husets två våningsplan är på 300 kvm med underbara terrassområden, både med och utan tak på ca 250 kvm tillsammans. Villans salong med matplats är mycket elegant och stilfull designad, ljust och högt i tak. Stora skjutdörrar som öppnar upp mot en magnifik terrass med havsutsikt, köket som är öppet mot salongen och fullt utrustat med vitvaror av högsta kvalitet och har access till en av terrasserna, grovkök, en gästtoalett samt inte minst tre sovrum, alla med egna badrum en-suite. På tomten finns dessutom en bastu, vinkällare, en vacker swimmingpool och en gästlägenhet som är inredd med vardagsrum/sovalkov, ett badrum och ett öppet kök. Övriga faciliteter av detta luxuösa boende är bl.a. golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, en hiss och ett dubbelgarage. I närområdet ligger den pittoreska marinan av Puerto Andratx med shopping, utsökta restauranger och barer. Palma stad nås på 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2507
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: