Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb lyxvilla i Medelhavsstil med panoramautsikt över det drömlika landsk - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Med högt och fritt läge i det pittoreska och efterfrågade Puerto Andratx och med en enastående vy över småbåtshamnen ända bort mot horisonten, finns detta luxuösa boende på en markyta av ca 1 000 kvm, varav bostadsytan upptar 300 kvm och de öppna och överbyggda hemtrevliga terrasser ca 144 kvm tillsammans. Dessutom finns ett gästhus, en fantastisk swimmingpool och en fastbyggd grillplats på den grönskande tomten. Villans två våningsplan innehåller i entréplan: den mycket vackra och välkomnade hallen, köket som är komplett utrustad och inredd, den mysiga salongen med öppna spisen, träbjälkar i taket och de stora dörrpartier som leder ut mot solterrassen och poolen. Matsalen, kontoret och en gästtoalett finns också på denna våning. Det stora sovrummet med sitt egna badrum och med egen terrass utanför samt 2 sovrum och ett badrum ligger på övervåningen. I gästhuset finns ett sovrum och ett badrum. Villan har mycket hög standard med smakfulla inredningsdetaljer och har centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, bevattningssystem för trädgården samt en carport för två fordon. Puerto Andratx med ett stort utbud av restauranger, barer och shopping finns helt nära. Till Palma stad åker man på ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2488
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: