Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medditerrian villa med havsutsikt I Costa den Blanes - Sold

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Denna charmiga villa I “finca” stil är ligger I det populära området Costa den Blanes och erbjuder en magnifik utsikt över landskapet, havet och Palma bukten. Den ligger på en tomt av 984km2, villan har en boyta på 240m2, med ett flertal olika terrasser som är både täckta och öppna. Det finns också en underbar trädgård och en vacker pool. Villan är fördelad på två våningar. På entré våningen finns ett stort och rymligt vardagsrum med eldstad, en matsal, ett fullt utröstat kök, ett sovrum med en suite, en gäst toalett och ett kontor som skulle kunna användas som sovrum. Vardagsrummet och matsalen öppnar upp till en stor terrass och har en underbar utsikt over havet. På nedre plan finns tre sovrum, alla med en suite. Två av dessa sovrum har även direkt tillgång till utomhus området där det finns en pool och BBQ. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är dubbla fönster, central värme, förråd, en bodega och tvättstuga.

Villan ligger I ett mycket populärt område som har närhet till den exklusiva yacht marinan Puerto Portals som har manga populära och lyxiga barer och restauranger så väl som boutiques. Golf banan Royal Bendinat ligger enbart ett par minuters bilfärd ifrån.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7115
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: