Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik Egendom i Medelhavsstil med hänförande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

164m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den fabulösa villan i sydläge finns i Puerto Andratx och njuter av en betagande havsutsikt. Huset har nyligen helrenoverats och har en boyta på 164 kvm, överbyggda terrasser på ca 20 kvm, en fin takterrass på 28 kvm, diverse lounge-områden, en stor swimmingpool och allt omgiven av en vacker trädgård med palmträd. Tomten är 768 kvm och huset har tre våningsplan som innehåller i entréplan: ett rymligt vardagsrum med matplats, ett komplett utrustad kök i öppen planlösning, ett förråd och en gästtoalett. En trappa upp finns ett sovrum med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Högst upp i huset ligger huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, isolerglas, automatiskt bevattningssystem samt p-plats. I omedelbar närhet finns den luxuösa marinan av Puerto Andratx med dess exklusiva butiker, restauranger och barer. Palma stad är bara ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  164m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2654
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: