Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt designad villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

466m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna ljusa och öppna villa ligger i Nova Santa Ponsa och har en underbar utsikt över landskapet och havet. Den ligger på en markyta av 2313 kvm, villan var nybyggd år 2013 har en yta på 466 kvm. Fastigheten har ett flertal terrasser, en fantastisk swimmingpool och en välvårdad trädgård. Fastigheten är byggd på två plan. På entré plan finns ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, ett kök och två sovrum båda med privata badrum. Nästan alla rum på denna våning öppnar upp till terrassen, pool området och trädgården. En våning upp finns ett öppet sällskapsrum, tre sovrum med privata badrum och två av dem har även privata terrasser. Övriga faciliteter och utrustning detta glamorösa hem erbjuder är luftkonditionering kall/varm, central värme, under golv värme, dubbla fönster, automatisk trädgårds bevattning och ett dubbelt garage med även två parkering platser utanför. Fastigheten ligger mycket nära till stränder och den romantiska marinan Puerto Adriano.

 • Boyta

  466m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7106
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: