Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik egendom i fincastil med stora gröna ytor och underbart poolområde

Fakta Bilder

452m2 4 Sovrum i Llucmajor

Inbäddad i den vackra mallorquinska landsbygden ligger den år 2009 byggda fastighet nära staden Llucmayor som omfattar en tomtyta av 21 300 kvm med en vacker färgglad trädgårdsanläggning och ett härligt poolområde. Husets 404 kvm fördelas på två våningar och omfattar i entréplan: salong med matplats och öppen spis och med access till den härliga solterrassen och poolen, köket som är komplett utrustad, grovkök, ett sovrum med badrum en-suite och tillgång till en av terrasserna, gästtoaletten, en mysig innergård och ett mycket stort förråd som också kunde omvandlas till en gästlägenhet. Övervåningen rymmer huvudsovrummet med klädkammare och eget badrum en-suite samt ytterligare två sovrum som också de är utrustade med eget badrum en-suite. Från de magnifika terrasserna (både med och utan tak på 198 kvm tillsammans)som omger huset, är utsikten över detta måleriska landskap balsam för själen. Övriga faciliteter av detta luxuösa boende är bl.a. centralvärme (oljeeldning), luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage samt ett flertal p-platser utomhus.

 • Boyta

  452m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2506
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 168 513,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: