Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd villa vid havet i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

348m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den eleganta och mycket stilfull inredda lyxvillan är helt nybyggd och belägen direkt vid havet i den pittoreska orten Puerto Andratx. Från fastigheten är utsikten över bukten och havet helt betagande. Tomten är på 693 kvm, boytan 348 kvm, ett flertal både öppna och inbyggda terrasser och uteplatser för både sol och skugga är ca 200 kvm stora tillsammans. En fantastisk swimmingpool och en vacker Medelhavsträdgård gör detta underbara boende helt komplett. Bostadsytan är fördelat på två våningsplan och består av ett ljust vardagsrum med öppen spis, köket med matplats och grovkök intill är komplett utrustat och öppen mot vardagsrummet. Alla rum på entréplan leder ut mot soliga terrasser, sommarköket, trädgården och poolområdet. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite och spektakulär havsutsikt, ytterligare tre sovrum som alla har egna badrum en-suite. Ett av dessa sovrum har också en terrasstillgång. Övriga faciliteter och utrustning av detta luxuösa hem omfattar centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, porttelefon med video, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage. Av sekretesskäl kan vi inte publicera fler bilder av objektet, tyvärr. För ytterligare information om denna fastighet, tveka inte att kontakta oss.

 • Boyta

  348m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2573
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: