Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen egendom med betagande blick mot Es Vedra

Fakta Bilder

550m2 8 Sovrum i Ibiza Town

Välkommen till detta luxuösa hem med gott om plats för nära och kära. Det finns en gästflygel, en separat gästvåning samt personalbostad. Den helt inhängnade fastighetens tomtyta är på ca 2500 kvm och ligger i ett eftersökt område med en överväldigande panoramablick över havet och mot Es Vedra. Bostadsytan är ca 550 kvm med diverse öppna och överbyggda terrasser samt en fantastisk 15x7 m stor swimmingpool. Huvudbyggnaden består av en rymlig salong med öppen spis, matsal, ett komplett utrustat öppet kök, huvudsovrum med badrum en suite och dressingroom samt ett kontor. I gästflygeln finns tre sovrum och tre badrum. Den separat belägna gästlägenheten är inredd med ett vardagsrum, ett öppet kök, två sovrum, ett badrum och en terrass utanför. Personalbostaden har egen ingång och förfogar över ett vardagsrum, ett öppet kök, ett sovrum, ett badrum och en uteplats.

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  1422
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 641 312 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: