Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömbostad med separat gästvilla direkt vid havet

Fakta Bilder

415m2 11 Sovrum i Ibiza Town

Med havet som granne ligger den vackra fastigheten byggd i typisk medelhavsstil och med både huvudbyggnad och separat gästhus i Benirras med en ljuvligt läge ovanför en vacker vik och med vidsträckt utsikt över landskapet och havet. Fastighetens markyta är ca 59.000 kvm stor, bostadsytan är på ca 415 kvm med ett flertal terrasser, både med och utan tak, en välvårdad trädgård samt ett dubbelgarage. Huvudbyggnaden innehåller ett vardagsrum/matsal, köket, samt sex sovrum och tre badrum. Gästhuset erbjuder ytterligare fem sovrum och ett badrum.

 • Boyta

  415m2
 • Sovrum

  11
 • Property ID

  1420
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: