Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa med en drömlik swimmingpool och fantastiska solterrasser

Fakta Bilder

400m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Detta residens är gömd i en dal mellan Jesus och Santa. Eulalia. Villan har just avslutats och har 400m2 boyta och 7000m2 tomt. Dessutom erbjuder villan en fantastisk pool och en medelhavsträdgård. Underbara öppna och täckta terrasser inbjuder till avkoppling och lugn. Sammantaget har villan ett elegant vardagsrum, ett fullt utrustat kök med matplats samt sex sovrum med badrum en suite. Genom den inhägnade tomten erbjuder fastigheten en hel del av privatlivet. Ytterligare faciliteter av denna villa inkluderar olika personalrum, golvvärme och varmvatten är med en sol vattencistern.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1015
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 716 152 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: