Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende Frontline leilighet med en spektakulær panoramautsikt og direkt - Sold

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

På absolut toppläge med vidunderlig obruten panoramablick och direkt access till havet finns detta attraktiva hem i Illetas som ligger helt nära Palma stad. Våningen är på 72 kvm och innehåller vardagsrum med matplats och öppen spis och med stora skjutdörrar som öppnar upp mot den härliga 12 kvm stora solterrassen, ett komplett utrustad kök i öppen planlösning, ett sovrum med badrum en suite också det med skjutdörrar ut mot terrassen, samt ett sovrum och ett separat badrum. Därutöver finns möjlighet att använda sig av de två utomhuspooler samt inomhuspoolen. Våningen har mycket hög standard med smakfulla inredningsdetaljer och är försedd med bl.a. luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem samt en bilparkering i husets källarplan. Det exklusiva Illetas har två underbara badstränder att erbjuda och i närheten ligger Bendinat’s välkända golfbana. Till Palma stad tar det bara 7 minuter med bilen.

 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2493
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: