Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk, modern lyxvilla med havsutsikt och pool - Sold

Fakta Bilder

310m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Underbar 2-plans lyxvilla i Medelhavsinspirerad stil. Bostadsytan är 310 kvm på en trädgårdstomt om 1000 kvm, fördelat på första plan, ett stort, ljust sällskapsrum med matplats och öppen spis, komplett kök med matplats och städskrubb intill. 2 fina sovrum med badrum, samt en gästtoalett. I övre plan finns masterbedroom med badrum, s.k. en-suite, ett påklädningsrum samt ett kontorsrum. Det finns flera altaner och balkong. Från övervåningen har man en härlig utsikt mot Medelhavet. Huset har genomgående exklusiva och gedigna materialval och en mycket stilsäker interiör såsom synliga träbalker i en del av rummen, terracottagolv, fönsterluckor, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering, alarmanläggning. 2-bilsgarage. En stor utomhuspool. Det är nära till El Torros centrum där det finns shopping och caféer.

 • Boyta

  310m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5038
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: