Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant leilighet i Residence med fantastisk solterrasser og fantastisk pan - Sold

Fakta Bilder

122m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den moderna och stilfulla våning finns i ett eftersökt residens med två stora gemensamma swimmingpooler, härliga solterrasser och en mycket fin trädgårdsanläggning i Puerto Andratx och njuter av en spektakulär panoramautsikt över land och hav. Våningens bostadsyta är ca 122 kvm och har underbara terrasser både med och utan tak på sammantaget 40 kvm. Boytan är uppdelat i ett rymligt ljust vardagsrum med öppen spis och med stora skjutdörrar som öppnar upp mot den härliga solterrassen utanför, köket som är komplett utrustad samt två sovrum, båda med egna badrum en suite. Ett av sovrummen förfogar dessutom över en privat terrass. Övriga faciliteter av detta bekväma och sköna boende är luftkonditionering varm /kallt, golvvärme, tvåglasfönster, alarmanläggning, rörelsedetektorer, porttelefon med video samt en jacuzzi och ett garage. I närområdet finns Den exklusiva marinan Puerto Andratx med bra shopping och många utmärkta restauranger och barer ligger helt nära. Till Palma stad tar det inte mer än en 20 minuters biltur.

 • Boyta

  122m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5164
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: